Nettisivut

Selkeät, ajantasaiset ja kaikilla laitteilla toimivat nettisivut ovat ehdottoman tärkeät yritystoiminnalle. Asiakkaat tutkivat usein yrityksen kotisivuja ennen yhteydenottoa ja luovat etukäteen mielikuvia yrityksen toiminnasta, uskottavuudesta ja luotettavuudesta. Millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi?

Ovatko sinun yrityksesi kotisivut ajantasalla ja saako niistä näppärästi tarvittavat tiedot myös mobiililaitteilla? Onko ulkoasu nykyaikainen ja selkeä?

Nykypäivän tietotulvassa laadukkailla, hyvin suunnitelluilla ja hakukonemyönteisillä sivuilla on kenties enemmän arvoa kuin koskaan.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat kotisivut!

Tehokkaat ja näyttävät kotisivut

Jokainen projekti sovitaan erikseen sisällön ja sivuston laajuuden mukaan.

SIvusuunnitteluun sisältyy:

  • WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Yksilöllinen ulkoasu
  • Opastus webhotellin ja domainin hankintaan
  • Kevyt rakenteellinen hakukoneoptimointi
  • SEO-lisäosan asennus
  • Työkalu kävijämäärän seurantaan

Lisäksi voidaan sopia esim. sisällöntuotannosta, kuvapankkikuvien käytöstä, erilaisista lisäosista jne. – mahdollisuus myös täyteen avaimet käteen -palveluun.

 Ota yhteyttä!

Referenssejä

Pianokoulu Pikku-Mozart
Eläinlääkäriasema Neovet
Värienvaloa
Antilan Luomupihvit
Vistamar -kattohuoneisto
Varsinais-Suomen lemmikkituhkaus
Mirjami Liimatainen Photography
Kyrön Kiinteistötekniikka
Kuvataiteilija Marjatta Hanhijoki
Naprapaatti Marko Ropanen
Liikuntapalvelut Anni Kukkonen
Ellun Pata
Miia Kiiskinen

Sivuston tekninen toteutus asiakkaan layoutin mukaan

Vuokramökit Hanhennokka & Joutsennokka
Vaihda tilitoimistoa

Sivuston tekninen toteutus asiakkaan layoutin mukaan

Welcon

Sivuston tekninen toteutus asiakkaan layoutin mukaan

Kultahaveri
Hämeenkyrön isännöintipalvelut

Mietityttävätkö seuraavat asiat?

Miten suunnitteluprojekti etenee?

Alustavien tietojen perusteella sovitaan suunnittelutyölle hinta ja aikataulu. Kun tarjous on hyväksytty, pidetään aloituspalaveri.

Aloituspalaverissa kartoitetaan tarkemmin tulevien kotisivujen sisältöä ja toiminnallisuutta koskeva tarve sekä erityistoiveet (visuaalinen ilme, värimaailma jne.) Suunnittelija tarvitsee lisäksi tietoa yrityksen toiminnasta ja arvoista sekä mahdollisesti myös tarkempaa tietoa toimialasta. Kun toiminnan ydin on hallussa, halutun viestin välittäminen kotisivuille sujuu tehokkaasti. Aloituspalaveri voidaan pitää puhelimitse, sähköpostein, Skypellä tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten.

Alkukartoituksen pohjalta tehdään sivuista luonnosversio, minkä toimintaa voi testata eri laitteilla: miten sivurakenne toimii, miltä eri osiot näyttävät, mitä kannattaisi korostaa jne. Luonnossivuston testaamisen jälkeen asiakas antaa kommentit ja toiveet, minkä jälkeen sivut viilataan valmiiksi. Kun sivut ovat toiveiden mukaiset, ne julkaistaan lopullisessa sijainnissaan ja pääset hyödyntämään upouusia kotisivuja toiminnassasi!

Mikä nettisivusuunnittelussa maksaa?

1. Aika ja osaaminen. Laadukkaat kotisivut vaativat paljon suunnittelua ja kuvien käsittelyä webkäyttöön sopivaksi. Eniten aikaa vaatii sivurakenteen suunnittelu sekä sisällön ja koodien hallinta. Myös webhotellipalvelun ja asennusohjelman asetukset sekä erilaisten lisäosien hallinta on osa suunnittelutyötä.

2. Maksulliset lisäosat. Ammattimaisessa suunnittelussa suunnittelija maksaa erilaisia lisenssimaksuja laadukkaampien lisäosien käytöstä, jotka parantavat sivujen toiminnallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Miksi en käyttäisi kotisivukonetta?

Kotisivukone voi olla hyvä vaihtoehto! Kannattaa kuitenkin huomioida palvelun todellinen hinta kuukausimaksujen kanssa. Lisäksi kannattaa miettiä, minkä verran haluat käyttää aikaasi sivujen rakentamiseen vai olisiko parempi käyttää siihen kuluva aika omaan ydinosaamiseen. Myös sivuston yksilöllinen ilme ja erottuvuus voi olla vaikea saavuttaa kotisivukoneilla.

Joku tekee nettisivuja ilmaiseksi!

Kukin toimii parhaaksi näkemällään tavalla. Laadukas nettisivusuunnittelu vaatii visuaalista ja teknistä osaamista sekä taitoa. Lisäksi useat sivuston laatua lisäävät lisäosat ovat maksullisia ja suunnittelija maksaa niistä erilaisia lisenssimaksuja. Nettisivusuunnittelu on toki mainio harrastus, mutta voitko luottaa lopputulokseen, aikatauluihin tai sivuston jatkohallintaan jos kyseessä on harrastustoiminta? Kuinka uskottavat haluat sivuistasi?