Nettisivut

Selkeät, ajantasaiset ja kaikilla laitteilla toimivat nettisivut ovat ehdottoman tärkeät yritystoiminnalle. Asiakkaat tutkivat usein yrityksen kotisivuja ennen yhteydenottoa ja luovat etukäteen mielikuvia yrityksen toiminnasta, uskottavuudesta ja luotettavuudesta. Millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi?

Ovatko sinun yrityksesi kotisivut ajantasalla ja saako niistä näppärästi tarvittavat tiedot myös mobiililaitteilla? Onko ulkoasu nykyaikainen ja selkeä?

Nykypäivän tietotulvassa laadukkailla, hyvin suunnitelluilla ja hakukonemyönteisillä sivuilla on kenties enemmän arvoa kuin koskaan.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat kotisivut!

Suunnittelupaketit

Alla olevat paketit hahmottavat suunnittelun sisältöä ja hintaa.
Jokainen projekti sovitaan erikseen sisällön ja sivuston laajuuden mukaan.

Peruspaketti

 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Yksilöllinen ulkoasu
 • Opastus webhotellin ja domainin hankintaan
 • Rakenteellinen hakukoneoptimointi
 • SEO-lisäosan asennus
 • Työkalu kävijämäärän seurantaan

alk. 450 € + alv. 24 %

Webhotellitilan ja domainin kustannukset eivät sisälly hintaan. Sisällöntuotanto ei sisälly hintaan, vaan tekstit ja kuvat tulevat tilaajalta (kuvien muokkaus webkäyttöön sopiviksi ja tekstin stilisointi sisältyy hintaan).

Avaimet käteen

 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • Yksilöllinen ulkoasu
 • Sisällöntuotanto tilaajan toimittamien tietojen pohjalta
 • Webhotellin ja domainin hankinta + palvelu 12 kk ajaksi
 • Rakenteellinen hakukoneoptimointi
 • SEO-lisäosan asennus
 • Työkalu kävijämäärän seurantaan
 • Laadukas gallerialisäosa

alk. 750 € + alv. 24 %

Jatkossa vuosittainen maksu webhotellitilasta ja domainista niin kauan, kuin palvelua jatketaan. Webhotellitila alk. n. 80 € / vuosi ja domain 15 € / vuosi (sis. alv. 24 %).

Referenssejä

Värienvaloa
Antilan Luomupihvit
Kultahaveri
Hämeenkyrön isännöintipalvelut
Vistamar -kattohuoneisto
Varsinais-Suomen lemmikkituhkaus
Mirjami Liimatainen Photography
Kyrön Kiinteistötekniikka
Liikuntapalvelut Anni Kukkonen
Ellun Pata
Miia Kiiskinen

Sivuston tekninen toteutus asiakkaan layoutin mukaan

Vuokramökit Hanhennokka & Joutsennokka
Naprapaatti Marko Ropanen
HP Matkabussi

Mietityttävätkö seuraavat asiat?

Miten suunnitteluprojekti etenee?

Alustavien tietojen perusteella sovitaan suunnittelutyölle hinta ja aikataulu. Kun tarjous on hyväksytty, pidetään aloituspalaveri.

Aloituspalaverissa kartoitetaan tarkemmin tulevien kotisivujen sisältöä ja toiminnallisuutta koskeva tarve sekä erityistoiveet (visuaalinen ilme, värimaailma jne.) Suunnittelija tarvitsee lisäksi tietoa yrityksen toiminnasta ja arvoista sekä mahdollisesti myös tarkempaa tietoa toimialasta. Kun toiminnan ydin on hallussa, halutun viestin välittäminen kotisivuille sujuu tehokkaasti. Aloituspalaveri voidaan pitää puhelimitse, sähköpostein, Skypellä tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten.

Alkukartoituksen pohjalta tehdään sivuista luonnosversio, minkä toimintaa voi testata eri laitteilla: miten sivurakenne toimii, miltä eri osiot näyttävät, mitä kannattaisi korostaa jne. Luonnossivuston testaamisen jälkeen asiakas antaa kommentit ja toiveet, minkä jälkeen sivut viilataan valmiiksi. Kun sivut ovat toiveiden mukaiset, ne julkaistaan lopullisessa sijainnissaan ja pääset hyödyntämään upouusia kotisivuja toiminnassasi!

Mikä nettisivusuunnittelussa maksaa?

1. Aika ja osaaminen. Laadukkaat kotisivut vaativat paljon suunnittelua ja kuvien käsittelyä webkäyttöön sopivaksi. Eniten aikaa vaatii sivurakenteen suunnittelu sekä sisällön ja koodien hallinta. Myös webhotellipalvelun ja asennusohjelman asetukset sekä erilaisten lisäosien hallinta on osa suunnittelutyötä.

2. Maksulliset lisäosat. Ammattimaisessa suunnittelussa suunnittelija maksaa erilaisia lisenssimaksuja laadukkaampien lisäosien käytöstä, jotka parantavat sivujen toiminnallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Miksi en käyttäisi kotisivukonetta?

Kotisivukone voi olla hyvä vaihtoehto! Kannattaa kuitenkin huomioida palvelun todellinen hinta kuukausimaksujen kanssa. Lisäksi kannattaa miettiä, minkä verran haluat käyttää aikaasi sivujen rakentamiseen vai olisiko parempi käyttää siihen kuluva aika omaan ydinosaamiseen. Myös sivuston yksilöllinen ilme ja erottuvuus voi olla vaikea saavuttaa kotisivukoneilla.

Joku tekee nettisivuja ilmaiseksi!

Kukin toimii parhaaksi näkemällään tavalla. Laadukas nettisivusuunnittelu vaatii visuaalista ja teknistä osaamista sekä taitoa. Lisäksi useat sivuston laatua lisäävät lisäosat ovat maksullisia ja suunnittelija maksaa niistä erilaisia lisenssimaksuja. Nettisivusuunnittelu on toki mainio harrastus, mutta voitko luottaa lopputulokseen, aikatauluihin tai sivuston jatkohallintaan jos kyseessä on harrastustoiminta? Kuinka uskottavat haluat sivuistasi?